Információk a jótállásról

 

Általános információk a jótállásról

A Panasonic termékek garanciális védelem alá tartoznak, ami biztosítja az olyan termékek ingyenes javítását, amelyeknél a meghibásodás oka rossz alkatrészek használata és/vagy gyártási hiba volt. A jótállás nem terjed ki a meghatározott üzemidővel rendelkező tartozékokra és anyagokra, pl. az égőkre, elemekre és akkumulátorokra, hacsak a konkrét berendezésre vonatkozó garancia feltételei másként nem rendelkeznek. A termékek garanciális védelme, valamint a garanciális szolgáltatások módja és szabályait a jótállási feltételek tartalmazzák, amit itt találnak: Jótállási feltételek

A jótállás fajtái

Pan European Guarantee – Páneurópai jótállás

Az egész Európa területén érvényes garancia kiterjed az EU/EGK tagországaira, Törökországra, Szerbiára, Boszniára és Hercegovinára. Ez a jótállás azokra a fogyasztói termékekre vonatkozik, amelyekhez a vásárláskor Páneurópai jótállási jegyet mellékeltek. Ez feljogosítja Önt, hogy a terméket egy, a vásárlás helyétől eltérő országban javíttassa meg.. A terméket illető reklamációt az általános feltételek szerint kell bejelenteni, amelyek itt találhatók. A termék javítása az adott országban érvényes jótállási feltételek alapján történik, ahol a termék reklamációját bejelentették. Ezeket a feltételeket a termékhez mellékelt Páneurópai jótállási jegyben a megfelelő országnál feltüntetett internetes és/vagy elérhetőségeken lehet megtalálni, illetve itt.

A nem Magyarország területén vásárolt termékek magyarországi garanciális javításainak feltételei itt érhetők el.

Figyelem! Kérjük, vegyék figyelembe, hogy érvényes jótállási jegynek csak az tekinthető, amelyhez csatolták a berendezés vásárlását igazoló, olvasható pénzügyi bizonylatot. 


Limited Worldwide Warranty (LWW)

Ez a jótállás azokra a digitális fényképezőgépekre (DSC) és a video kamerákra (DVC) vonatkozik, amelyekhez a vásárláskor csatoltak LWW lapot. Ez lehetővé teszi, hogy a javítási igényt annak a hatvannyolc országnak az egyikében lehessen bejelenteni, amelyek listája itt található. Az LWW jótállás feltételei, amelyek itt találhatók azokra a reklamációkra alkalmazandók, amelyeket más országokban jelentenek be, mint az az EU/EGK területén kívüli ország, ahol az árut vásárolták. Abban az esetben, amikor a vásárlás helyének országa az az EU/EGK-hoz tartozó ország, ahol a reklamációt bejelentik, a helyi jótállási feltételeket kell alkalmazni. Abban az esetben, amikor a vásárlás másik országban történt, mint ahol a reklamációt bejelentik, de ezek az országok az európai közösséghez tartoznak, a Páneurópai jótállási jegyben leírt feltételek alkalmazandók.

Figyelem! Kérjük vegyék figyelembe, hogy érvényes jótállási jegynek csak a helyesen és teljesen kitöltött dokumentum értendő , amelyhez csatolták a berendezés vásárlását igazoló, olvasható pénzügyi bizonylatot.