Milyen kötelező és LG által önként vállalt jótállási idő vonatkozik az LG termékekre?

1 év kötelező jótállás + 2 év: projektor termékekre, kivéve annak izzójára csak 2000 üzemóra, de legfeljebb egy év.

1 év kötelező jótállás + 2 év: monitor és monitor-TV termékekre.

1 év kötelező jótállás + 2 év: klímaberendezésekre (az üzembe helyezési és karbantartási előírások betartása esetén) 2015. június 15-től 10 év garanciát nyújtunk minden Magyarországon vásárolt LG Mono-split Inverteres légkondicionáló kompresszorára (ingyenes alkatrész biztosítás), amely nem foglalja magában a javítás munka- és kiszállási díját.

1 év kötelező jótállás + 1 év: televízió termékekre.

1 év kötelező jótállás + 1 év: optikai tároló- és íróegységekre (számítógép külső-belső periféria, önmagukban működésre képtelen eszközök). Megjegyzés: a táblagép tartozékokra (töltő, akkumulátor, fülhallgató stb.) nem vonatkozik a + 1 év, csak az 1 év kötelező jótállás.

1 év kötelező jótállás + 1 év: hűtőgépekre és további 8 év jótállás a hűtőgépek kompresszorára (ingyenes alkatrész biztosítás), amely nem foglalja magában a javítás munka- és kiszállási díját.

1 év kötelező jótállás + 1 év: mosógépekre, és további 8 év jótállás a „DIRECT DRIVE” hajtású mosógépek DD motorjára – amely tartalmazza az alkatrész árát. Megjegyzés: a 8 év motor garancia kizárólag a motor álló és forgórészére vonatkozik, a csapágy és szimering alkatrészekre nem.

1 év kötelező jótállás + 1 év: a szolár és világítástechnikai termékekre, (ha a terméken ettől eltérő információ található, akkor az érvényes!)

1 év kötelező jótállás + 1 év: szolgáltatónál (T-Mobile, Telenor, Vodafone) vásárolt telekommunikációs termékre (mobiltelefonra), Megjegyzés: a telefon tartozékokra (telefontöltő, akkumulátor, fülhallgató) nem vonatkozik a + 1 év, csak az 1év kötelező jótállás.

1 év kötelező jótállás + 1 év: táblagépre. Megjegyzés: a táblagép tartozékokra (töltő, akkumulátor, fülhallgató stb.) nem vonatkozik a + 1 év, csak az 1 év kötelező jótállás.

1 év kötelező jótállás: telekommunikációs termékekre (független mobiltelefon).

1 év kötelező jótállás: porszívókra, valamint kompresszoros porszívók esetében további 9 év kiterjesztett jótállás a következő alkatrészekre: a porgyűjtő tartályra, a portömörítő lapátra és a tömörítő motorra. A kiterjesztett garancia nem vonatkozik a szívómotorra.

1 év kötelező jótállás: minden más szórakoztató-elektronikai (audio és video berendezések, DVD lejátszó és felvevő készülékek, házimozi rendszerek), háztartás-elektronikai, számítástechnikai termékre.